Enorme belangstelling voor programma Vluchtelingenambassadeur 


In het kader van onze tijdelijke tentoonstelling Vluchten naar Gouda bieden wij u een zeer bijzonder educatief programma aan.

Na een korte inleiding over de 1e Wereldoorlog en Vluchtoord Gouda, bieden wij een gastles aan van de Vluchtelingen Ambassadeurs.

Deze Ambassadeurs zijn (voormalige) vluchtelingen die hun levensverhaal vertellen in de vorm van een interactieve gastles. In deze gastles krijgen de kinderen de ruimte om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met de vluchteling.

Deze unieke gastles bieden wij aan op de volgende data:

Maandag 27 november 2017
Maandag 18 december 2017
Maandag 15 januari 2018
Maandag 5 februari 2018
Alle lessen zijn van 10.00-12.00 uur. Een andere tijd is in overleg mogelijk.

Wees er snel bij, want
vol = vol!

Belangrijke informatie

De introductie van deze lessen wordt verzorgd door zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Om aan uw wensen te kunnen voldoen en onze planning rond te krijgen willen wij u vragen om minimaal 7 dagen van te voren te reserveren.
Mail uw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mocht de door u gekozen datum niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op.
De kosten bedragen €4,- per leerling.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch 0182-520385.
Het team educatie hoopt u snel te mogen verwelkomen in het museum!

Digitale leskist

Een gratis lesprogramma over WO II voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs.Op interactieve wijze worden 6 thema´s behandeld: koken en eten, (over)leven, communicatie, vervolging, verzet en vluchten.

Over vrede...

Wijsheid_09.jpg